Letër shokut Kim Jong-un

Letër shokut Kim Jong-un

Fort i nderuar Lider Suprem i Koresë së Veriut dhe shtrenjtësisht shoku ynë Kim Jong-un, duke shpresuar që letra e shokëve të tu nga…

Postimet e fundit