(Shqip) Letër e hapur prindërve dhe gjyshërve tanë: Tirana, kjo tokë e palluar në beton!

Tirana- palluar në beton
Tirana- palluar në beton

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Tags from the story
, ,
More from Edi Sara

(8)DHJE/Torizimi i Opozitës: Metamorfoza e idealit nga Europa (‘90) tek Bunkeri (‘15)

nga Edi Sara 25-vjet më parë gjëmoi thirrja: E duam Shqipërinë si...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.