(Shqip) Përse fiton PS?! – Hollandezi fluturues blu dhe Tridenti i sterilizuar Presidencial

Vota 25 Prill
Vota shqiptare

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Tags from the story
,
More from Edi Sara

70 vite pas: Ishte i nevojshëm “Burri i Vogël” dhe “Njeriu i Shëndoshë”?

nga Edi Sara 70-vite më parë, datat 6 dhe 9 Gusht hynë në...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.