(Shqip) Zbulohet letra e vonuar drejtuar babagjyshit- për 2017’8

Letër babagjyshit- për 2017’8
Letër babagjyshit- për 2017’8

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Tags from the story
, ,
More from Edi Sara

Fundoset Lazarati, merr me vete dhe Spanjën- Kushtet e Hollandës për në BE

nga Edi Sara E keni pyetur veten ndonjëherë nëse ngjarjet në Shqipëri...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.