(Shqip) Zbulohet letra e vonuar drejtuar babagjyshit- për 2017’8

Letër babagjyshit- për 2017’8
Letër babagjyshit- për 2017’8

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Tags from the story
, ,
More from Edi Sara

70 vite pas: Ishte i nevojshëm “Burri i Vogël” dhe “Njeriu i Shëndoshë”?

nga Edi Sara 70-vite më parë, datat 6 dhe 9 Gusht hynë në...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.