(Shqip) 20 vjet pa Komisarin e Hekurt- Dëshmorin dhe Heroin e Popullit, Kol. Gani Malushi

Komisari i Hekurt- Kol. Gani Malushi
Komisari i Hekurt- Kol. Gani Malushi

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Tags from the story
,
More from Edi Sara

Turizmi Feudal Shqiptar: Ku ndodhet parku ndër/kombëtar i autobuzave?

nga Edi Sara Partia Socialiste e Shqipërisë kur morri mandatin në Shtator...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.