(Shqip) Me rastin e 31-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike SHBA-Shqipëri

American-Albanian-relations
American-Albanian relations
(Shqip) Me rastin e 31-vjetorit të rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike ShBA-Shqipëri, një ravijëzim historik se si arritëm në 1991, dhe faktorët kryesorë që sollën në këtë ngjarje.

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Tags from the story
,
More from Edi Sara

1 vit nga Vizita e Papa Françeskut: Vlerat dhe mesazhet e përcjella

nga Edi Sara Në 21 Shator’ 14, Tirana zyrtare dhe jo-zyrtare priti krahëhapur...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.