(Shqip) Letër e hapur prindërve dhe gjyshërve tanë: Tirana, kjo tokë e palluar në beton!

Tirana- palluar në beton
Tirana- palluar në beton

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Tags from the story
, ,
More from Edi Sara

Një foto mbi Tiranën, vlen sa 1000 fjalë të kryebashkiakut!

nga Edi Sara     Prolog Fotografi zgjodhi momentin e përshtatshëm për të rrëmbyer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.